Galleri KLAVESTAD | Alt om annet
21724
page-template-default,page,page-id-21724,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive
 

PRAKTBOKEN «KIRKEN I LANDSKAPET»

 

Lars Ole Klavestads bok «Kirken i landskapet» er et praktverk du bør sikre deg – 592 sider i stort format og med masse flotte illustrasjoner og vakkert design.

Mange av kirkene våre ligger på helt spesielle plasser i landskapet. Hvorfor ble de plassert der de ligger og hvorfor ser de ut som de gjør? Denne praktboken er initiert av biskop Atle Sommerfeldt, som også har skrevet innledningen. En rekke av kirkene i Østfold, Follo og Romerike ble imidlertid reist allerede i middelalderen. De står der fremdeles. Det er fascinerende å tenke på at mennesker har blitt døpt i de samme døpefontene i nærmere tusen år. Gjennom pilegrimsledene som strekker seg gjennom hele bispedømmet, fra Enningdalen i sør til Eidsvoll i nord, vil man nå få et unikt innblikk i disse kulturskattene.

Boken utgis på Gyldenstierne forlag. Signert eksemplar kan sendes pr. post om du sender e-post til lars.ole(a)klavestad.com. Den selges også i Galleri KLAVESTAD.