En helt ny «Biologisk Mangfold»-trilogi kommer våren 2024

Vi kan med dette avsløre at det snart kommer en helt ny trilogi med Biologisk Mangfold-bøker. 150  nye dyrearter med snurrealistiske bilder og tekster samlet! Coverne ble ferdigstilt på skuddårsdagen med alle artene på skuddhold. I «Hodet under vannet» presenteres artene i sjøen, i «Fritt vilt» kommer artene i skogen og i «Alt for dyr» blir du kjent med husdyra våre.
Går alt etter planen slippes bøkene til vårens snurrealistiske utstilling i Galleri KLAVESTAD (trolig 8. mai, men kommer nærmere tilbake til dato). Forrige Biologisk Mangfold-trilogi med «Alle fugler små de er», «Ta det for god fisk» og «Dyrene på ordkloden» kom 2009-2011 ble en stor suksess og har snart solgt ut i hele tre opplag. Nå er det altså dags for helt nye arter. Dette blir stas!