Galleri KLAVESTAD | Førjulsutstilling i Galleri KLAVESTAD med Runi Langum t.o.m. søndag 18. desember
22803
post-template-default,single,single-post,postid-22803,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

Førjulsutstilling i Galleri KLAVESTAD med Runi Langum t.o.m. søndag 18. desember

Runi Langum-utstillingen er utvidet med én uke og holder åpent t.o.m. søndag 18. desember.
Galleri KLAVESTAD i Gamlebyen i Fredrikstad har gleden av å invitere til førjulsutstilling/salgsutstilling med billedkunstneren Runi Langum. Med en levende og spontan strek skildrer hun mennesker i bevegelse på en mesterlig måte. Runi Langum (f. 1958) er fra Berger i Vestfold og er en av landets fremste kvinnelige tegnere og grafikere. Dette er hennes første utstilling i Fredrikstad og vi gleder oss veldig til det. Her blir det både originale tegninger og litografier. Velkommen skal du være! Utstillingen åpner lørdag 26. november kl. 12. Åpent tors.-sønd. kl. 11-16 til og med søndag 18. desember. (NB! til kl. 15 siste dagen)