Kunstvandring i Gamlebyen og åpent galleri 20. mars

Ettersom det skal bli fint vær i helgen (altså 19.-20. mars) og det er vår i lufta, blir det en impulsiv utstilling med L.O. Klavestad-bilder i galleriet. Den er kun åpen lørdag kl. 11-16 og søndag kl. 12-17. Søndag kl. 14-16 byr vi også på spennende kunstvandring rundt om i herlige Gamlebyen, i forbindelse med at det er søndagshandelsdag med fokus på kunst her bak Vollane (se nedenfor).
I utstillingen har vi satt sammen en del godbiter for anledningen – alle til salgs. Dette blir siste mulighet til å se snurrealismen på veggene på et år. I mars neste år markeres nemlig mitt «halvveis til 100» med en større utstilling på Soli Brug, så dette er en liten forsmak på det.
Galleri KLAVESTAD byr senere i år på fire andre spennende utstillinger med anerkjente kunstnere, noe vi kommer tilbake til etter hvert.
Så vær velkommen til en kunstpause i helgen!
Kunstvandring i Gamlebyen med billedkunstner, forfatter, landskapsarkitekt og gallerist Lars Ole Klavestad
Bli med på en spennende vandring der vi får høre historiene om kunstverkene som skjuler seg i Gamlebyen, stedene der kunstnere har bodd og virket, PLUS-perioden, snurrealismen, Hebler og annet kunstnerisk kuriosa.
Varighet 1,5-2 timer. Pris kr. 100,- (betales med vipps eller kontant ved fremmøte). Møt gjerne opp et kvarter før. Vandringen starter i Galleri KLAVESTAD, som også tidligere var den kjente grafikeren Herman Heblers atelier.
Se facebook-arrangement her.