Jubileumsutstilling med Thore Hansen i Galleri KLAVESTAD 28. mai- 12. juni

I 2022 fyller en av landets fremste tegnere, Thore Hansen, 80 år. Samtidig er det også 50 år siden hans trofaste kompanjong, Ruffen, ble unnfanget. Og ikke minst – Thore Hansens jubileumsutstilling blir å finne i Galleri KLAVESTAD til våren. Det synes vi er veldig stas.
Hansen er en av byens store kulturpersonligheter. Han har skrevet og illustrert et 40-talls egne bøker, samt laget en rekke bøker sammen med andre, deriblant Tor Åge Bringsværd og Erlend Loe. I 2020 vant han den anerkjente SPROING-prisen for beste nasjonale tegneserie dette året. Mannen med den fremragende pennesplitten er fortsatt aktiv og har nye bøker på trappene.
Utstillingen blir en sjelden sjanse til å se et større utvalg av hans originalarbeider, som også blir til salgs. Så da gleder vi oss til å ha Thore Hansen på veggene. Utstillingen åpner lørdag 28. mai!