Galleri KLAVESTAD | Førjulsutstilling 4.-16. des. – KLAVESTADS ARBORET
22699
post-template-default,single,single-post,postid-22699,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

Førjulsutstilling 4.-16. des. – KLAVESTADS ARBORET

Velkommen til førjulsutstillingen KLAVESTADS ARBORET*. Åpning lørdag 4. des. kl. 11. Åpent hver dag kl. 11-16 (unntatt mandag) til og med torsdag 16. desember.
Galleriet har gleden av å avsløre at 2021 avsluttes med en snurrealistisk overraskelse – en hel utstilling der alle bildene viser trær i alle mulige varianter.
Idéen har vært der lenge, og endelig er den gjennomført. Samtlige av bildene er laget i løpet av 2021 og er således ferskvare. Her er det mange godbiter og mulighet for å sikre seg en fin julepresang. Håper vi sees i Gamlebyen!
Facebook-arrangement her:
*Et arboret («arbor» er latin for tre) er en systematisert samling av trær og busker, som dyrkes på friland med sikte på forskning, undervisning og utprøving av planter i vårt klima. Samtidig skal det være til glede, gi naturopplevelser og stimulere til økt interesse for naturfag og botanikk.