Galleri KLAVESTAD | 85-års jubileumsutstilling med Chris White i Galleri KLAVESTAD 5.-14. november
22666
post-template-default,single,single-post,postid-22666,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

85-års jubileumsutstilling med Chris White i Galleri KLAVESTAD 5.-14. november

Velkommen på vernissasje fredag 5. november kl. 18.30. Da feirer vi at hedersgjesten Chris White fyller 85 år og åpner ny salgsutstilling i Galleri KLAVESTAD. Det er med ære vi kan feire at Fredrikstads eldste aktive profesjonelle billedkunstner fyller 85 år. Chris White har vært en markant kunstner i Fredrikstad helt tilbake til PLUS-tiden, først som grafisk designer med en rekke plateomslag og teaterplakater på samvittigheten, og siden 1975 som billedkunstner med over hundre utstillinger i Norge og utlandet.
White har skapt seg et eget gjenkjennelig formspråk, inspirert av naturen. Formene er organiske, men strukturert og komponert på en interessant måte. – Jeg er veldig opptatt av tiden, sier kunstneren. Dette er ikke virkeligheten, men du blir dratt inn i en verden som er veldig spennende. I bildene går man på en måte fra ett sted til et annet, forteller White begeistret.
I denne salgsutstillingen viser Chris White bilder han har jobbet med helt til det siste, men vi kan også love spennende historiske overraskelser. Du får et spennende innblikk i et liv fylt med kreativitet og skaperglede.
Utstillingen er åpen 5.-14. november (tors-søn. kl. 11-16). Åpningsdagen fredag 5. november er det åpent kl. 18.30-21.00. Trivelig om du dukker opp da.