Galleri KLAVESTAD | Herlig vernissasje for «Livet mellom husene»
22643
post-template-default,single,single-post,postid-22643,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

Herlig vernissasje for «Livet mellom husene»

Utstillingen «Livet mellom husene» åpnet fredag 10. september. Det var mange trivelige mennesker på vernissasje og fullt både ute i parken mellom husene og inne i galleriet. Urpremiere på nye dikt og kunstnerens egen fortellingen om hvordan utstillingen hadde blitt til, sto på programmet.

Velkommen du også. Åpent tors.-søn. kl. 11-16 til og med 26. september.

Fredriksstad Blads bildereportasje fra vernissasjen finner du her.

Flott opplag i Dagsavisen Demokraten (forsiden+dobbeltside) finner du her.

Begge er +artikler.