Galleri KLAVESTAD | Salgsutstillingen «Livet mellom husene» 10.-26. september
22632
post-template-default,single,single-post,postid-22632,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

Salgsutstillingen «Livet mellom husene» 10.-26. september

Kom og se utstillingen «Livet mellom husene» i Galleri KLAVESTAD i Gamlebyen 10.-26. september. 59 nye snurrealistiske bilder er klare til å vises fram – alle helt nye. Denne gangen er det gjennomgående temaet i utstillingen uterommene våre – og så viktig det er for oss mennesker å ha inspirerende omgivelser og møteplasser. Det er noe virkelig pandemien har vist oss. Det har blitt en flott utstilling som virkelig anbefales. Håper vi sees!

Utstillingen er åpen torsdag-søndag kl. 11-16 til og med 26. september.

Snurrealistisk hilsen fra
Galleri KLAVESTAD