Flott åpning av utstillingen «Øyeblikk gjennom generasjoner»

Fredag 28. mai var det igjen duket for utstillingsåpning. Det ble akkurat en slik utstillingsåpning vi ønsket oss! En halv time etter at det ble lettelser i den lokale pandemi-forskriften kunne utstillingen «Øyeblikk gjennom generasjoner» i Galleri KLAVESTAD åpne. Trompetistene Espen Christoffersen og Arne Børresen spilte den nyskrevne fanfaren «Øyeblikk gjennom generasjoner» av Arvid Bertheau Johannesen, gallerist Lars Ole Klavestad fortalte om prosjektet, bildene, boka og de dyktige fotografene og ikke minst holdt varaordfører Siri Martinsen en fin åpningstale. Men først og fremst var det mange frammøtte som koste seg i parken og inne blant bildene.
Utstillingen er åpen lørdag-søndag kl. 11-16. Alle bildene er til salgs, og i galleriet selges også den flotte boka, som kun er trykket i et opplag på 350 nummererte eksemplarer.
Velkommen!