Galleri KLAVESTAD | En vakker kunstfotobok i 350 nummererte eksemplarer
22611
post-template-default,single,single-post,postid-22611,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

En vakker kunstfotobok i 350 nummererte eksemplarer

Sammen med utstillingen «Øyeblikk gjennom generasjoner» i Galleri KLAVESTAD utgis en eksklusiv bok på 130 sider trykket i 350 nummerte eksemplarer. Her ser du eksemplar nr.1, helt fersk fra trykkeriet. I boken får du bakomhistoriene til alle 50 bildene, som alle er unike, kunstneriske pressefotografier fra Fredrikstad fra 1950-tallet fram til i dag, tatt av de fire fotografene Kjell Bertheau Johannessen, Jan Tore Glenjen, Erik Wiggo Larsen og Geir A. Carlsson. Teksten er ført i pennen av Lars Ole Klavestad.
Når, hvorfor og hvordan ble egentlig bildene tatt? Dette er en historie som vil vekke mange minner og forhåpentligvis bidra til ny og interessant historie om de mange situasjonene og herlige motivene. Boken er kun til salgs i Galleri KLAVESTAD, og kan kjøpes for kr. 350,- gjennom utstillingsperioden til og med 13. juni.
P.g.a. det lave opplaget vil disse bøkene garantert forsvinne raskt. Har du ikke anledning til å komme på utstilling kan boken bestilles på e-post til lars.ole@klavestad.com. Pris kr. 350,-.