Galleri KLAVESTAD | En vakker kunstfotobok i 350 nummererte eksemplarer
22611
post-template-default,single,single-post,postid-22611,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

En vakker kunstfotobok i 350 nummererte eksemplarer

Bestill boken «Øyeblikk gjennom generasjoner» her.
Sammen med utstillingen «Øyeblikk gjennom generasjoner» i Galleri KLAVESTAD ble det utgitt eksklusiv bok på 130 sider trykket i 350 nummerte eksemplarer. I boken, som er et samleobjekt, får du bakomhistoriene til alle 50 bildene. De er alle unike, kunstneriske pressefotografier fra Fredrikstad fra 1950-tallet fram til i dag, tatt av de fire fotografene Kjell Bertheau Johannessen, Jan Tore Glenjen, Erik Wiggo Larsen og Geir A. Carlsson. Teksten er ført i pennen av Lars Ole Klavestad.
Når, hvorfor og hvordan ble egentlig bildene tatt? Dette er en historie som vil vekke mange minner og forhåpentligvis bidra til ny og interessant historie om de mange situasjonene og herlige motivene. Boken er kun til salgs gjennom Galleri KLAVESTAD, og kan kjøpes for kr. 350,-.
P.g.a. det lave opplaget er det nå kun igjen få eksemplarer. Bok kan bestilles ved SMS til tlf. 97036652 eller e-post til lars.ole@klavestad.com. Pris kr. 350,-. Du vil bli kontaktet.