Viktig vedr. åpning av utstillingen «Øyeblikk gjennom generasjoner»

HERLIG! Endelig er det klart for utstilling i Galleri KLAVESTAD igjen. Fotoutstillingen «Øyeblikk gjennom generasjoner» åpner dørene førstkommende helg. Det har blitt en veldig flott utstilling med fire av Fredrikstads fremste pressefotografer i fire påfølgende generasjoner.
VIKTIG: Pga. av lokal koronaforskrift måtte vi for få dager siden skrenke inn den averterte åpningen fredag 28. mai kl. 18.30 til kun 30 inviterte deltagere. MEN: Fra fredag ettermiddag, en halv time før åpningen, blir det igjen åpnet for 200 deltagere i et utedørsarrangement. Det betyr at alle som har lyst likevel kan komme, siden åpningen blir ute i parken. Selve åpningstalen er ved varaordfører Siri Martinsen. Inn i selve galleriet kan det kun gå 10 ad gangen, og ber om forståelse for det.
Utstillingen er ellers åpen tors.-sønd. kl. 11-16 t.o.m. 13. juni. Om alle tar hensyn, spriter seg og holder meteren, kommer dette til å gå kjempebra.
Gjennom 50 bilder av Kjell Bertheau Johannessen, Jan Tore Glenjen, Erik Wiggo Larsen og Geir A. Carlsson får du en fotokunstnerisk reise gjennom Fredrikstad fra 1950-tallet til i dag. Alle bildene er til salgs. Det hele er også dokumentert i en vakker bok som er trykket i 350 nummererte eksemplarer, som kun vil være i salg under utstillingen.
VELKOMMEN! Vi gleder oss til å se dere.