Galleri KLAVESTAD | Fototstillingen «Øyeblikk gjennom generasjoner» åpner fredag 28. mai kl. 18.30
22588
post-template-default,single,single-post,postid-22588,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

Fototstillingen «Øyeblikk gjennom generasjoner» åpner fredag 28. mai kl. 18.30

Fredag 28. mai åpner endelig Galleri KLAVESTAD i Gamlebyen ny utstilling igjen. Denne gangen er det fotografiet som står i sentrum. Vi har satt sammen en spennende utstilling med kunstneriske foto fra fire av Fredrikstads fremste pressefotografer fra 1950-tallet fram til i dag. Kjell Bertheau Johannessen, Jan Tore Glenjen, Erik Wiggo Larsen og Geir A. Carlsson representerer hele tidslinjen med gode fotografer. De har imidlertid aldri stilt ut sammen.

Her blir det et unikt innblikk i byens historie og hverdagsliv som du aldri har sett samlet før. Og bildene blir selvsagt også til salgs. I forbindelse med utstillingen utgis også den flotte fotoboken «Øyeblikk gjennom generasjoner», trykket i 350 nummererte eksemplarer. Med tekster til alle bildene, forfattet av Lars Ole Klavestad. Et samleobjekt i seg selv. Velkommen!

På grunn av korona-situasjonen er det foreløpig uklart hvordan utstillingsåpningen gjennomføres. Dette vil bli klargjort her på galleriets hjemmeside og facebookside i de nærmeste dagene før åpningen. Åpningen vil forholde seg til gjeldene forskrift på tidspunktet. Vi håper imidlertid at det lettes på restriksjonene og vi kan få gjennomført en hyggelig åpning i parken utenfor galleriet.