«Øyeblikk gjennom generasjoner» – en fotoutstilling med Fredrikstads fremste pressefotografer gjennom fire generasjoner

Fredag 28. mai åpner den kommende utstillingen i Galleri KLAVESTAD. Denne gangen er det fotografiet som står i sentrum. Vi har satt sammen en spennende utstilling med kunstneriske foto fra fire av Fredrikstads fremste pressefotografer fra 1950-tallet fram til i dag. Kjell Bertheau Johannessen, Jan Tore Glenjen, Erik Wiggo Larsen og Geir A. Carlsson representerer hele tidslinjen med gode fotografer. De har imidlertid aldri stilt ut sammen.

Her blir det et unikt innblikk i byens historie og hverdagsliv som du aldri har sett samlet før. Og bildene blir selvsagt også til salgs. I forbindelse med utstillingen utgis også den flotte fotoboken «Øyeblikk gjennom generasjoner», trykket i 350 nummererte eksemplarer. Med tekster til alle bildene, forfattet av Lars Ole Klavestad. Et samleobjekt i seg selv. Velkommen!