Galleri KLAVESTAD | Foredrag man. 22. mars: Mot 1000 helleristningsfelt i Østfold
22549
post-template-default,single,single-post,postid-22549,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

Foredrag man. 22. mars: Mot 1000 helleristningsfelt i Østfold

Velkommen på foredrag på Litteraturhuset i Fredrikstad 22. mars kl 19-21. Dette blir et unikt foredrag med masse innlevelse og flotte bilder.

Tormod Fjeld, Lars Ole Klavestad og Magnus Tangen har i løpet av de fem siste årene doblet antall kjente helleristningsfelt i Østfold fra 500 til snart 1000. Mange av dem er funnet rundt Fredrikstad. Foredraget markerer passeringen av denne viktige milepælen og setter Østfold på kartet som landets viktigste landskap med bergkunst fra bronsealderen.

Les mer og kjøp billetter her.