Ny bok: Gårder og slekter i Borge og Torsnes, bind 17 – 688 sider

Endelig er bind 17 i bokverket «Gårder og slekter i Borge og Torsnes» klart – med 688 nye sider av det som er Norges største gårds- og slektshistorie. årets bok omhandler Gretnes, Sundløkka og deler av Årum, og er fullstappet med spennende og rikt illustrert lokalhistorie. Nedenfor finner du listen over alle salgsstedene. På bildet sees forfatterne Karl Ottar Fjeld, Svein Åstrøm og Lars Ole Klavestad foran Bordskrivergården på Sundløkka. Herfra holdt bordskriveren orden på all skurlasten som skulle skipes ut fra Hafslunds sager i Sarpsfossen. Spre det glade budskap!

Boka selges følgende steder:
– Galleri KLAVESTAD, Gamlebyen
– Kiwi, Årum
– Bokmiljø, Torp
– Ark Torvbyen, Fredrikstad
– Norli Torvbyen, Fredrikstad
– Norli Nygaardsgaten, Fredrikstad
– Ark Østfoldhallen
– Norli Østfoldhallen
– Norli Borg Amfi, Sarpsborg
– Norli Storbyen, Sarpsborg
– Via bestillingsskjema på https://www.gyldenstierne.no
– Direkte henvendelse til forfatterne på e-post eller tlf.

Boka koster kr. 498,- og er rikt illustrert med tegninger, gamle bilder og kart.