Galleri KLAVESTAD | Se utstillingen «Merkelige tider» fram til 13. desember
22527
post-template-default,single,single-post,postid-22527,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

Se utstillingen «Merkelige tider» fram til 13. desember

Da er første helg med førjulsutstillingen «Merkelige tider» i mål. På tross av tiden har det nok en gang vært en overveldende respons. Folk har vært flinke til å ta hensyn til hverandre, og alle later til å ha kost seg med kunsten. Nå er også julegrana i Gamlebyen tent. Og til dere som ennå ikke har vært her, det er muligheter helt fram til 13. desember. Vi har utvidet åpningstidene den siste uka, slik at det er åpent ons.-søn. kl. 11-16. Dersom du av koronahensyn har lyst til å komme utenom ordinære åpningstider forsøker vi å være behjelpelige, ring i såfall 97036652. Håper vi sees da. I blant leker vi også maskorama. Ha en fin adventstid.