Galleri KLAVESTAD | Kulturminneprosjekt i Indre Østfold
22510
post-template-default,single,single-post,postid-22510,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

Kulturminneprosjekt i Indre Østfold

Det siste året har KLAVESTAD kunst kart landskap hatt gleden av å jobbe med en rekke store kulturminneprosjekter, både for kommuner og fylkeskommunen. Ett av dem har vært å utarbeide en ansvars- og rutinebeskrivelse for alt kulturminnearbeidet i nyetablerte Indre Østfold kommune (sammenslått av Askim, Spydeberg, Hobøl, Eidsberg og Trøgstad). I november ble prosjektet ferdigstilt. Dermed er kommunen godt rustet til å forvalte sin flotte kulturarv videre. En tur til Indre Østfold for å oppleve de flotte kulturminnene og det vakre landskapet mens resten av verden er i koronadvale kan anbefales. Kraftverkene er blant favorittene. Takk til Indre Østfold kommune for oppdraget og samarbeidet.