Førjulsutstilling i Galleri KLAVESTAD 28. nov. – 13. des.

Velkommen til en spennende førjulsutstilling i galleriet 28. nov. – 13. des. Dørene åpne lørdag 28. nov. kl. 11. Ellers holder vi åpent fredag-søndag kl. 11-16.

Ja, det er litt merkelige tider. Vi har gledet oss til å ha ny utstilling i Galleri KLAVESTAD, og etter en del grubling har vi bestemt oss for å avholde den som planlagt. Tar vi hensyn til hverandre går nok dette veldig bra. Denne gang stiller to generasjoner Klavestad ut sammen. Lars Ole har sammen med sin datter Johanne (9) komponert en spennende utstilling med helt nye bilder – der samtlige av motivene er inspirert av årets gang.
Vi kan igjen garantere mange flotte og underfundige bilder – denne gang snurrealisme og prikkalisme side om side. Utstillingen kommer til å holde åpen tre helger i adventstiden. Her finner dere årets julegave til heimen. Velkommen!