Galleri KLAVESTAD | Koronaen la ingen demper på utstillingsinteressen
22461
post-template-default,single,single-post,postid-22461,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

Koronaen la ingen demper på utstillingsinteressen

Folk gikk mann av huse for å få med seg utstillingen «Skogens hemmeligheter» i Galleri KLAVESTAD. Da er vi i mål med nok en utstilling – den 9. i rekken i galleriets 2-årige historie. Det ble nok en suksess med mange besøkende og godt salg. Mange har vært heldige og fått seg et nytt flott kunstverk av Anne Langsholt Apaydinli eller Odd Skullerud. På bildet sees veldig fornøyde kunstnere sammen med galleristen i det dørene stengte for denne gang. Takk til alle som har vært innom. Vi gleder oss til nye utstillinger!