«Skogens hemmeligheter» – salgsutstilling med Odd Skullerud og Anne Langsholt Apaydinli

Det er fantastisk at vi nå har fått kunstnerparet Odd Skullerud og Anne Langsholt Apaydinli til å stille ut i galleriet – for første gang sammen i Fredrikstad. Det er vel ingen hemmelighet at galleriets innehaver elsker skogen, og derfor er det veldig stas at utstillingen har fått navnet «Skogens hemmeligheter». Den åpnes av Fredrikstads ordfører Jon-Ivar Nygård fredag 21. august og er åpen fredag-søndag fram til 6. september.

Gjennom sine malerier tar de to dyktige kunstnerne oss med inn i barndommens rike, der de ser farger, lys, skygger og former som de fleste andre stort sett haster forbi. Odd Skulleruds malerier er kjent for de fleste. I ungdommen var han inspirert av selveste August Cappelen og har tatt med seg inntrykkene inn i sitt eget uttrykk. Anne Langsholt Apaydinlis vakre og eventyrlige verden vil komplettere ektemannens bilder på en spennende måte, men her har også menneskene og dyrene fått innpass. Vi er sikkert på at dere vil bli betatt. Sett av tid til et besøk, og velkommen på vernisssje fredag 21. august. Ha en fin sommer i mellomtiden!

Se facebook-arrangement her.