Galleri KLAVESTAD | 8 koronafrie kulturminnevideoer i Fredrikstad-distriktet til turinspirasjon
22427
post-template-default,single,single-post,postid-22427,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

8 koronafrie kulturminnevideoer i Fredrikstad-distriktet til turinspirasjon

Koronavåren 2020 tok direktør ved Fredrikstad museum med Lars Ole Klavestad på åtte virusfrie turer i ulike historiske kulturmiljøer omkring Fredrikstad. Her forteller han historiene til de spennende kulturminnene. Nedenfor har vi samlet korte interessante filmer fra alle turene, som er ment som inspirasjon for at folk skal komme seg ut på tur i nærmiljøet. Filmene er laget av Østfoldmuseene.

Tur 1: Elingaard herregård i Onsøy.

Tur 2: Fredriktads høyeste punk, Østentorøysa i Onsøy.

Tur 3: Bygdeborgen på Borgåsen på Veum.

Tur 4: Langrøysa Lunderamsa på Kråkerøy.

Tur 5: Kystfortet på Kjøkøy.

Tur 6: Sjøbuene i Kuvauen på Vesterøy.

Tur 7: Husmannsplassene på Thorsø herregård i Torsnes.

Tur 8: Stenringene på Hunnfeltet i Borge.