Galleri KLAVESTAD | Årets sommerutstilling i Galleri KLAVESTAD: «Spill levende», vernissasje tors. 18. juni
22407
post-template-default,single,single-post,postid-22407,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

Årets sommerutstilling i Galleri KLAVESTAD: «Spill levende», vernissasje tors. 18. juni

Etter en vår med virus i lufta åpner endelig galleriet 18. juni. Det er duket for en ny salgsutstilling med Lars Ole Klavestads snurrealisme. Nærmere 60 nye bilder, som aldri tidligere har blitt vist, stilles ut i det flotte galleriet.

Utstillingens tittel, «Spill levende» henspiller på at alle bildene i utstillingen er inspirert av musikk. Noter, instrumenter, takt og rytme er som skapt for Klavestads bildespråk. Gled deg til ny utstilling. Vernissasje er torsdag 18. juni kl. 18.30, selvfølgelig med musikk. Utstillingen holder åpnet torsdag – søndag kl. 11-16. Velkommen!