Galleri KLAVESTAD | Vellykket Chris-White-utstilling i Galleri KLAVESTAD
22316
post-template-default,single,single-post,postid-22316,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

Vellykket Chris-White-utstilling i Galleri KLAVESTAD

2.-17. november var årets store Chris White-utstilling i Galleriet. Utstillingen, som besto av 46 bilder som alle var malt i løpet av de tre siste årene, var meget godt besøkt. White’s bilder har rot i kubismen, men har tydelige innslag av landskap og natur. Det var godt salg og masse trivelige mennesker innom i galleriet. Kunstneren selv var også strålende fornøyd. Det var flott å gjøre stas på en billedkunstner som Chris White (som fylte 83 år mens utstillingen pågikk).

Artikkel i Dagsavisen Demokraten her.
Artikkel i Fredriksstad Blad her.