Galleri KLAVESTAD | Helleristningsvandring i mørket
22313
post-template-default,single,single-post,postid-22313,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

Helleristningsvandring i mørket

7. november var rundt 100 personer med på helleristningsvandring i mørket ved Ingedal i Skjeberg. Arrangementet var i regi av Østfold fylkeskommune med Lars Ole Klavestad som guide og forteller. Profesjonelle musikerne fra «Klang av oldtid» akkompanerte det hele på bronselurer. Ute i det beksvarte kulturlandskapet kunne man både få se helt nyfunne helleristninger og noen av Østfolds flotteste figurer, vakkert lyssatt for å gi skyggevirkninger og stemning – en magisk, men helt naturlig forestilling med 3000 år gammel bergkunst.

Morsomt var det også at NRK hadde direkteinnslag på distriktsnyhetene før Dagsrevyen.
Se innslaget her (trykk på 5. Direkte):
https://tv.nrk.no/…/distrikts…/201911/DKOS99110719/avspiller