Galleri KLAVESTAD | Snurrealistisk utsmykning på nye Karlshus skole i Råde
22100
post-template-default,single,single-post,postid-22100,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

Snurrealistisk utsmykning på nye Karlshus skole i Råde

Galleri Klavestad – Startside

Noen ganger er man heldig og får lov til å være med å utsmykke offentlige bygninger. Det siste halvåret har jeg laget ni snurrealistiske bilder til nye Karlshus skole i Råde. Det siste bildet, «Vær hilset» kom på plass i foajeen ved hovedinngangen forrige uke og er en av mine aller største akvareller. På bildet sees inspektørene Gro Grønlund Kristiansen og Therese Marthinsen-Waak med bildet «Snev av flaks».

Min tippoldefar Kristoffer Hammer var forresten sogneprest i Råde, og farmoren min vokste opp på Lundeby på toppen av raryggen. Snurrealismen har derfor noen historiske røtter til «bygda mellom byene». Takk til Karlshus skole og Råde kommune for oppdraget.