Klart for galleriåpning

Galleri Klavestad i Gamlebyen åpner fredag 17. august.

Etter mye arbeid og slit er det endelig klart for Galleri Klavestad i Gamlebyen i Fredrikstad. Det blir stor stas. Galleriet åpnes med salgsutstilling av Lars Ole Klavestad. Utstillingen er åpen 17. august – 9. september (tors.-søn. 11-17). Velkommen til vernissasje og åpning av galleriet fredag 17. august kl. 19.

Offisiell åpning ved ordfører Jon-Ivar Nygård, underholdning av Cicignon salongorkester og lansering av kunstboken «Snurrealisme».

Galleriet ligger i sidefløyen til Toldbodgaten 38, ved parken vis-a-vis Tamburen, Teglhuset og PLUS-skolen. Etter åpningen inviteres alle som har lyst til en fest i Teglhuset rett over gaten, for å treffe kjente, hygge seg, diskutere snurrealisme eller rett og slett bli på en snurr. Vi håper å se deg!