Galleri KLAVESTAD | Stor praktbok om snurrealismen
5
post-template-default,single,single-post,postid-5,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

Stor praktbok om snurrealismen

Lanseres samme dag som galleriåpningen

I all hemmelighet har boken SNURREALISME tatt form. Den lanseres fredag 17. august, samme dag som galleri KLAVESTAD åpner. Boken har nettopp kommet fra trykkeriet og framstår som en elegant trykksak på hele 450 sider – nærmest som et kunstverk i seg selv. Her presenteres en rekke av bildene fra de 18 siste årene, samt mye interessant bonusmateriale i form av fotografier, tekst, collasjer, tankegods og idéer.

Fra omslagets bakside:
«På begynnelsen av 2000-tallet utviklet billedkunstner og forfatter Lars Ole Klavestad et helt spesielt formspråk og et fornøyelig og underfundig univers av figurer med menneskelige og dyreaktige trekk. Uttrykket fikk betegnelsen «snurrealisme».

I denne boken får du et dypdykk i kunsten og får vite hvordan han har latt seg inspirere av sirkler, spiraler og linjeføringer i naturen, arkitekturen, kulturminnene og høydekurvene på kart. Gjennom åtte tekststykker får du blant annet være med på å avdekke 3000 år gamle sirkelfigurer i østfoldgranitten og være med til kunstnerens barndomsrike blant de magiske stenringene på Hunn i Borge.»