Galleri KLAVESTAD | 14 år med kjent web-design
29
post-template-default,single,single-post,postid-29,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

14 år med kjent web-design

klavestad.com skifter grafisk profil
I oktober 2004 ble web-siden klavestad.com lansert. Med web-galleri, nyheter og diverse historie og informasjon om kunsten, forfatterskapet og alle andre prosjekter har siden vært en fin informasjonsportal for de som har ønsket å følge med på det som skjer. Hele 583 nyhetssaker knyttet til Lars Ole Klavestads prosjekter har blitt presentert.

Nå har det kjente designprofilet gjort sitt, den digitale verdenen har gått videre. Fornyelse er sunt i blant, og et helt nytt web-design som også er tilpasset mobiltelefon og nettbrett, er nå på plass. Adressen er den samme. Omleggingen henger selvsagt sammen med åpningen av Galleri Klavestad. Framover vil nyhetene i stor grad omhandle aktivitetene som knytter seg til galleriet i Gamlebyen. I Håper du følger med.

Takk for innsatsen til den gamle hjemmesiden. Velkommen til den snurrealistiske fremtiden.