Galleri KLAVESTAD | Arkitekturvandring søndag 15. mars kl. 11.30 – jugendstilen i Fredrikstad
22373
post-template-default,single,single-post,postid-22373,single-format-link,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

Arkitekturvandring søndag 15. mars kl. 11.30 – jugendstilen i Fredrikstad

Pga. den generelle corona-situasjonen utsetter vi søndagens arkitekturvandring inntil videre. Håper på forståelse for dette.

Galleri KLAVESTAD fortsetter med sine arkitekturvandringer. Denne gangen blir det et kunstnerisk uttrykk fra 1900-tallets første 15 år vi skal bli kjent med. Bli med landskapsarkitekt, billedkunstner og forfatter av boka «Arkitekturen i Fredrikstad», Lars Ole Klavestad, på en spennende vandring i byen, der vi ser nærmere på byens vakre jugendstilsbygninger.

Oppmøte litt før kl. 11.30 i Galleri KLAVESTAD i Gamlebyen. Pris kr. 100,-. Turen tar 2,5 – 3 timer. Vi ender opp i sentrum.

Facebook-arrangement her.