Galleri KLAVESTAD | Ferske «Biologisk mangfold»-bøker fra trykkeriet
22194
post-template-default,single,single-post,postid-22194,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

Ferske «Biologisk mangfold»-bøker fra trykkeriet

Som en bonus til alle dere som følger med på «Biologisk mangfold» og snurrealismen, så er hele «Biologisk mangfold»-trilogien blitt trykket opp i en ny begrenset variant i forbindelse med utstillingen «Biologisk Mangfold» i Galleri KLAVESTAD 30. mai – 16. juni. «Alle fugler små de er» og «Dyrene på ordkloden» har ikke vært å få tak i på flere år, og mange har spurt etter dem. I galleriet har du mulighet til å sikre deg et signert eksemplar. Anbefales for alle som er glade i lek med ord og bilder!