Hyggelige ordfører-ord


Arbeidsrommet i Mysen. Her har jeg tilbrakt to år med maling og skriving.

Etter to fine utenbysår i Eidsberg har vi nylig flyttet hjem til huset vårt ved vollgravene ved Gamlebyen i Fredrikstad. I den forbindelse la ordfører i Eidsberg, Erik Unaas, ut denne hyggelige meldingen på facebook i sommer:

"I dag har jeg lyst til å reklamere litt for Lars Ole Klavestad. I hele sommer har han salgsutstilling på prestegården i Ringebu. Er du i nærheten, så stikk innom.
Multitalentet Lars Ole har sammen med familien nå i to år bodd på Østereng i Eidsberg, men vender nå hjem til huset sitt i Fredrikstad - slik planen har vært hele tiden. Lars Ole er forfatter, maler, landskapsarkitekt, historiker, foredragsholder, karttegner og idrettsmann - for å nevne noe. Han jobber i 50 prosent stilling hos fylkeskonservatoren, og resten med egne prosjekt.
Nylig ga han ut bok om arkitekturen i Fredrikstad by. Etter to år i Indre Øsfold, har han lyst til å gjøre et verk der han inkluderer nordre del av fylket. Bl.a. er han fascinert av byggene i sentrum av Mysen (de som kom i kjølevannet av jernbanen i 1882) og de store kraftstasjonene langs Glomma.
Lars Ole har syklet hver eneste vei i Eidsberg disse årene, og blitt bedre kjent enn de fleste av oss. Lykke til framover – vi sees i o-løypa eller et annet sted. Og så har han lovet å holde utstilling i Eidsberg en dag :)".

06.08.2015


<< Tilbake | Skriv ut side