Boka NESTE TESTINASJON lansert


Bokkunstneren sammen med den ene av SOCO-gründerne, Marius Mæle, under boklanseringen i Oslo.

I et år har jeg hatt et nært og godt samarbeid med selskapet SOCO Norge om å lage en bok med snurrealistiske bilder og tekster. SOCO er et Norges ledende nisjefirma innen testing av software. Temaet for boka er dermed testing - i all verdens forunderlige former.

Tirsdag 2. juni ble boka "Neste testinasjon" lansert i SOCOs nye lokaler ved Spikersuppa i Oslo. Som det seg hør og bør var det canapeer og champagne og masse trivelige mennesker. Boka ble en vakker og morsom trykksak.

Den er trykket i 1000 eksemplarer og vil kun bli distribuert av SOCO til sine kunder og forbindelser. Sitat fra forordet: "Om vi kan være din neste testinasjon blir vi fornøyde. Sammen med kundene og samarbeidspartnerne våre har vi i SOCO lyst til å ha det morsomt på jobben. Som Norges testpartner ønsker å skape et positivt engasjement rundt det vi driver med. Vi har latt kunstneren og forfatteren Lars Ole Klavestad fått lov til å leke seg med ord og bokstaver og funnet fram til en rekke tester og testbegreper vi knapt ante at eksisterte. Logoen vår symboliserer en «check», en avhuking av at noe er testet og funnet i orden. I bildene har kunstneren testet hvordan det enkle symbolet kan illustrere all verdens tester".

02.06.2015


<< Tilbake | Skriv ut side