Snart utstilling på Soli Brug

Snart fire og et halvt år har gått siden jeg sist stilte ut på Soli Brug. Det er en ære å få lov til nok en gang å fylle ett av de gamle husene på dette anerkjente galleriet med snurrealisme.

Denne gangen markerer utstillingen Naturvernforbundets 100 års-jubileum. 36 helt nye snurrealistiske bilder er klare - denne gang med naturens vesener som rød tråd. Jeg kan love mange spennende verker - både når det gjelder bilder og titler. Det har vært et interessant tema å tolke. Målet har vært å sette dyrene inn i menneskenes ståsted - alt i snurrealistisk underfundig ånd.

Du er velkommen på åpning lørdag 26. april kl. 12.00. Ellers åpent hver dag (kl. 12-19) t.o.m. søndag 11. mai. I kafeen blir det servert kortreist mat og ute er det spennende aktiviteter ved Ågårdselva. Velkommen til en severdig utstilling!

De øvrige kunstnerne som stiller ut denne gangen er alle håndplukkede kunstnere som i hovedsak arbeider med dyr og natur: Esther van Hulsen (akvarell), Skule Waksvik (skulptur), Axel Thorenfeldt (tegning), Viggo Ree (tegning), Rudolf Svensen (foto), Torbjørn Martinsen (foto), Ole Dørje (maleri) og Gunilla Holm Platou(maleri/grafikk).

Soli Brug Galleris hjemmeside finner du her.

24.03.2014


<< Tilbake | Skriv ut side