Kommunikasjonsprisen 2013 til Sarpsborg kommune


Informasjonsavdelingen i Sarpsborg kommune. Foran sitter kommunikasjonssjef Pål Nilsen og ordfører Sindre Martinsen-Evje. Foto: Maren Engebretsen, Sarpsborg kommunes hjemmeside.

Sarpsborg kommune fikk denne uka Kommunikasjonsprisen 2013 fra Kommunikasjonsforeningen i Østfold.

Prisen var et snurrealistisk bilde med tittelen "Når vi når ut". Det er fjerde året på rad jeg har spesiallaget prisbildet. De forgående årene har prisen gått til kommunikasjonsdirketør ved Borregaard Dag Arthur Aasbø, Sarpsborg-ordfører Jan Engsmyr og Inspiria Vitensenter.

- Prisvinneren har gjennom målrettet kommunikasjonsarbeid demonstrert hvordan digitale kanaler kan brukes til å fremme en god dialog med sine innbyggere og skape økt tilgjengelighet og engasjement ved å benytte kommunikasjonskanaler som Facebook og Twitter, skriver leder av Kommunikasjonsforeningen i Østfold, Rino Skarpnord, i en pressemelding.

Kommunikasjonsprisen deles hvert år ut til enkeltpersoner eller virksomheter som har markert seg som en bevisst og god kommunikasjonsutøver. Målsettingen med kommunikasjonsprisen er å belønne godt og målrettet kommunikasjonsarbeid.

- En pris vi verdsetter veldig høyt. - Jeg er veldig glad for denne prisen og ser den som en bekreftelse på at Sarpsborg kommune er gode på kommunikasjon. Dette er en pris som vi verdsetter veldig høyt og som jeg vil tilegne alle ansatte i kommunen som kommuniserer hver eneste dag. Men selvsagt fortjener medarbeiderne på informasjonsavdelingen særskilt ros for sin innsats, sier kommunikasjonssjef i Sarpsborg kommune, Pål Nilsen på Sarpsborg kommunes hjemmesider.

10.04.2013


<< Tilbake | Skriv ut side