God jul!

Jeg ønsker alle som er innom klavestad.com en riktig god jul.

2012 har har vært et begivenhetsrikt år med mange spennende prosjekter. Utstillingen "Mellom linjene", som markerte snurrealismens tiårsjubileum, ble en stor opplevelse. Med en slik respons inspirerer det til å fortsette med å utvikle stilen og det snurrealistiske universet videre.

I webgalleriet (under den 2. knappen til venstre på web-siden) er de 160 bildene som ble laget i 2012 nå lagt ut. Bildene fra Biologisk Mangfold-serien finner du imidlertid ikke på nett. Serien går nå inn i sitt 6. år. Vårt fantastiske språk har mange skjulte godbiter å by på.

Over nyttår begynner jeg forresten med enda en ny fast serie i Fredriksstad Blad - "Forunderlige lokale stedsnavn", hvor jeg på en populærvitenskapelig måte hver uke vil gi forklaringer på en rekke merkelige navn vi omgir oss med.

Det blir sikkert mye annet spennende som vil skje i 2013 også. Så følg med her. Klavestad.com har nå holdt det gående siden 2004, og det er hyggelig at det er ganske mange som følger med eller som finner fram til snurrealismen nettopp her.

God jul!

Gode hilsener fra
Lars Ole

23.12.2012


<< Tilbake | Skriv ut side