Er julegavene i boks?


Et bilde fra bokhandelen nå like før jul - både "Biologisk Mangfold"-bøkene og "Gårder og slekter i Borge og Torsnes" i samme hylle.

Er du ikke mål med julegavene? Hva med en bok? Salget av "Alle fugler små de er", "Ta det for god fisk" og "Dyrene på ordkloden" går trutt og jevnt nå før jul. De passer nær sagt for alle og egner seg ypperlig som julegave. Bøkene selges i bokhandlere i Fredrikstad, Sarpsborg og Halden (og i enkelte andre bokhandlere Østfold), på F15 på Jeløya, i Avistegnernes Hus i Drøbak, Galleri Graff i Askim, Galleri Lille Martine i Halden, samt hos Fotorama i Fredrikstad.

Kunstbutikken Fotorama har også et utvalg med helt nye snurrealistiske bilder. De har en prislapp på kr. 3000-3600,-. Her har du mulighet til en ekstra flott julegave.

For lokalhistorisk interesserte er "Gårder og slekter i Borge og Torsnes" tingen. Bind 11, som kom ut for kort tid siden, har gledelig nok nesten solgt ut hele opplaget. Bøkene er å få kjøpt i bokhandlerne i Fredrikstad og Sarpsborg, samt i dagligvarebutikkene på Torp.

God julehandel!

20.12.2012


<< Tilbake | Skriv ut side