Klar for utstilling nå!

Jubileumesutstillingen "Mellom linjene" nærmer seg med stormskritt. Det har blitt mange spennende bilder i kjent strek - og med snurrealismens små underfundigheter. Men målet med hver utstilling er også å trekke kunsten et skritt videre, så også denne gangen.

Tittelen "Mellom linjene" gjenspeiler både at mine bilder ikke er bygd opp av selve linjene, men det som ligger mellom dem. Linjene i snurrealismen er jo bare hvitt papir som er spart igjen uten farge. I tillegg har ofte titlene doble meninger eller at de er en kommentar eller supplement til selve bildet. Det er mye som kan ligge mellom linjene på det verbale planet også. Tittelen er så og si halve kunstverket. Og sist men ikke minst er "Mellom linjene" festivalutstilling for litteraturfestivalen "Ord i grenseland", og mange kjente forfattere gjester Gamlebyen den første helgen utstillingen er åpen.

50 bilder er klare! Flere av disse består igjen av flere bilder malt på samme papir. I det største verket utgjør faktisk hele 50 mindre bilder en stor helhet. Utstillingen åpnes av varaordfører Kari Agerup fredag 7. september kl. 19.

16.08.2012


<< Tilbake | Skriv ut side