Det er bare å glede seg!

Her er endelig invitasjonen til årets snurrealistiske happening. Det er bare å glede seg til en ny, spennende utstilling. At snurrealismen har overstått sine ti første år uten at opphavsmannen overhodet har gått tom for idéer må vel være et tegn på lykke eller kanskje det å lykkes.

Det er derfor marihønene strømmer ut mellom linjene. På utstillingen vil det bli vist 44 helt nye bilder - mange av dem i store formater. Det handler om små underfundige historier, som du selv kan dikte og fantasere videre på. På nyåret fikk jeg utrolig mange gode idéer til historier og bilder. Det kom en helt spesiell energi, når konseptet om utstillingen "Mellom linjene" hadde falt på plass.

Ettersom utstillingen åpner fredagen under litteraturfestivalen "Ord i grenseland" føltes tittelen "Mellom linjene" helt perfekt ut. Det er jo nettopp der det ofte ligger. Bildene er jo så og si ord, vendinger og poesi omsatt til et billedlig språk av farger, former og linjer - som aldri slutter, men som glir over i hverandre og fortsetter på en ny måte!

God sommer! Når ferien er over er det ikke lenge til september.

24.06.2012


<< Tilbake | Skriv ut side