Utstilling på Skarnes 29.-30 okt. og 5.-6. nov.


"BÆRER FRUKTER"

Nå har du mulighet til å se og kjøpe nye snurrealistiske bilder på utstilling på Skarnes mellom Kløfta og Kongsvinger. Lør 29./søn 30. oktober og lør 5./sø. 6. november kl. 12-16 holder Sør Odal Kunstforening kollektiv utstilling med Lars Ole Klavestad, Ragnhild Hilt og John Søraune i Kulturlåven ved Galleri Lysthuset på Skarnes. Utstillingen åpner lørdag 29. oktober kl 1300.

Det stilles ut 18 større og mindre snurrealistiske bilder, både med hvit og farget bakgrunn,og også collasjer med originalbildene fra Biologisk Mangfold-bøkene. Det er en interessant samling med nye bilder du nå har mulighet til å se - en herlig lek med snurrige former og farger, kombinert med gode, språklige titler.

Åpningsdagen kl. 14.00 er det også mulighet til å høre kunstneren sitt foredrag hvor han forteller om snurrealismen og presenterer Biologisk Mangfold-trilogien. Skarnes ligger langs riksvei 2 mellom Kløfta i Akershus og Kongsvinger i Hedmark. Det tar kun en liten time å kjøre fra Oslo. Følg E6 nordover til Kløfta, ta rv. 2 mot Kongsvinger. Galleriet er godt skiltet fra riksvegen umiddelbart etter at du kommer til Skarnes. Kart finner du her.

Litt om de to andre kunstnerne:
Ragnhild Hilt er skuespiller på Det Norske Teatret. Der har hun hatt en sentral plass i ensemblet i 40 år. Hun lager strektegninger og collasjer.

John Søraune er grafiker og billedhugger, elev av Chrix Dahl på Statens håndverks- og kunstindustriskole. Hans akvatint- og streketsninger, hvorav flere i Nasjonalgalleriet i Oslo, har gjerne motiver fra Trøndelag og Nord-Norge og er utført med fin natursans.

I Galleri Lysthuset finnes forøvrig den kjente kunsteneren Kåre Tveters faste samling av bilder.

VELKOMMEN!

21.10.2011


<< Tilbake | Skriv ut side