Nominert til Publikumsprisen


Nominert! Link til stemmekupong her (helt nederst). Mulighet til å stemme fram til ons. 10. jan., kl. 16.00.

Sakset fra Fredriksstad Blad 27. desember:
Lørdag 13. januar går den store Frederikpris-gallaen av stabelen på City Scene. Den høythengende Publikumsprisen skal deles ut av Fredriksstad Blad. Ifølge statuttene skal den gis til "en enkeltutøver eller gruppe som har gjort seg spesielt bemerket i 2006." Fredriksstad Blads kulturredaksjon har nominert ni kandidater til "Publikumsprisen". Leserne kan stemme frem en av disse som sin favoritt til å vinne tittelen - eller foreslå sin egen kandidat på skjemaet nederst på denne siden.

De ni kandidatene er beskrevet på Fredriksstad Blads hjemmeside. Her er et utdrag:
9. Bygdebokprosjektet i Borge/Torsnes Ildsjelene Lars Ole Klavestad, Karl Ottar Fjeld og Svein Åstrøm har kartlagt Borge med sine gode og detaljerte bygdebøker. Nær sagt hver knaus og tun har sin historie og mye av den blir dokumentert i troikaens bøker. I 2006 utkom bind 7. i serien "Gårder og slekter i Borge og Torsnes" - nå med Selbak og Kjølberg som kjerneområde. I tillegg står karene bak heftet Åbygge, lokale navnekart og ulike hefter.

Har du lyst til å avgi oss en stemme kan du gjøre dette på Fredriksstad Blads hjemmeside. Kupongen finner du HER (kryss av på kandidat 9 lengst nederst på siden).

28.12.2006


<< Tilbake | Skriv ut side