Store forandringer!


Vår nye residens ved vollgravenes bredd. Nytt bosted og ny arbeidsplass

I sju år har jeg nå kjørt mange parallelle løp - og har trivdes godt med det. Landskapsarkitekt, karttegner, kunstner og forfatter. Alt har vært like spennende - og det har i grunnen aldri vært noen tanke å satse på det ene framfor det andre. Det er nettopp kombinasjonen jeg har likt godt - det å dra nytte av det ene i det andre.

Etter at jeg ble liggende med kyssesyken i et par måneder i fjor høst begynte jeg likevel å tenke - hva nå? Etter mange runder med meg selv bestemte jeg meg for å søke permisjon fra jobben hos Per André Hansen landskapsarkitekter as. Selv om jeg har hatt gode kolleger og en spennende og interessant jobb der siden 1999, fant jeg ut at jeg nå har behov for et "brekk" i det normale livet.

Det betyr mer frihet til blant annet å utforske kunsten nærmere, til å "pønske" på noen nye bokprosjekter og til å arbeide med kulturhistoriske prosjekter og kart. Så får vi se hva framtiden bringer. Permisjonen vil i alle fall vare fram til 1. januar 2007.

På grunn av endret jobbsituasjon vil ikke den gamle e-postadressen fungere lenger. Den nye er: lars.ole@klavestad.com.

Men ikke nok med det. Nanna og jeg har nå kjøpt oss nytt hus like ved vollgravene ved Gamlebyen. Et særegent funkishus fra 1937 i praktfulle omgivelser må vel bli et inspirerende sted å bo. Dermed ble det ikke mange månedene vi ble boende på Trara, men nå gleder vi oss virkelig til å komme tilbake til den riktige siden av Ælva. Deilig skal det også bli med nyedelig utsikt og et stort arbeidsrom maling og papirer kan få leve sitt eget liv.

Ny adresse blir nå:
General Ohmes vei 24, 1630 Gamle Fredrikstad.
Tlf.: 97036652.

En riktig god sommer til alle. Vi blir nok i stor grad å finne med arbeidshansker i General Ohmes vei.

02.07.2006


<< Tilbake | Skriv ut side