Strøk, strek og mye lek

Nå nærmer høstens utstilling seg med stormskritt. Så godt som alle bildene er nå hengt opp i galleriet, og vi gleder oss stort til å vise dem frem. Rundt 70 nye bilder fra min søster og meg vil bli vist fram i Galleri Stallen i Gamlebyen. Det vil garantert bli en fornøyelig skue.

Hele utstillingen er bygd opp rundt tittelen "Strøk, strek og mye lek" - og et av målene er selvsagt å få betrakterne i godt humør. Selv om vi som søsken har forholdsvis ulikt formspråk i kunstverkene er det likevel mye som er felles. Det er dette vi spiller på denne gangen. Energien, det sprudlende innholdet og humoren.

For min del er det utelukkende snurralistiske bilder som vil bli vist - mennesker, dyr og fugler i snodige former og sammenhenger. Denne gangen er de fleste av figurene satt inn i en sammenheng, en fortelling, et miljø eller en bakgrunn - som forhåpentligvis gjør bildene enda mer interessante. Titlene er umiskjennelige, underfundige - en lek med ord. Alle bildene er orginaler - hvor det kun finnes ett eksemplar av hvert.

Med utstillingen "Tre bla' Klavestad" fremdeles friskt i minne - håper vi på et like godt besøk også denne gangen.

VELKOMMEN!

07.07.2005


<< Tilbake | Skriv ut side