Gjestebok

Her kan du legge inn din egen hilsen i gjesteboka.

Melding:

Navn:

Spamfilter: Skriv inn teksten fra bildet i ruten under før du trykker "Legg til"!


Caroline Slattum Frey, 24.10.2016:
Hei! Lånte ei hytte i helga og der lå boka di "Ta det for god fisk" på stuebordet. Det er noe av det mest originale og oppfinnsomme jeg har kommet over på lenge og som den litteraturstudenten jeg er så syns jeg det er et must å ha ei sånn bok i bokhylla. Jeg har bare et problem: Jeg finner ikke bøkene dine i noen av nettbutikkene for bøker? Hvor kan de kjøpes? Ser spesielt etter boka "Dyrene på ordkloden", rett og slett fordi jeg ikke har fått bladd i den enda og jeg syns tittelen er utrolig lovende, hehe. Hilsen Caroline

Arne - Johan Martinsen, 09.08.2015:
Hei. Du har herlig ko-ko tegninger, men jeg liker språkgymnastikken din enda bedre. Jeg kom forresten på navnet på en fugl jeg aldri har sett, eller hørt om: satand ::-pDen er en jævel til å fly og liker seg i glohete omgivelser og er noe så sjeldent som en nattfugl :)

Fredd G Rundevold, 02.07.2015:
Jeg har i dag mottatt din fantastiske TESTbok fra Øyvind Utby/SoCo. Er det OK å sitere tekst/bilder fra boken (selvfølgelig med kreditering til deg/denne URLén?) Mvh Fredd

Knut Haga, Skarnes (men egentlig østfolding), 06.12.2014:
Gratulerer med flott innslag i Norge Rundt. Jeg har ikke fått skaffa meg boka di enda, men så vidt jeg kunne skjønne av innslaget burde arkitekturen i Fredrikstad med deg som veiviser være verdt et større program!! Ser fram til dette.

Peter Jul Hansen, 17.10.2014:
Jeg er imponert over alt du klarer å skape, både i bredde og dybde.

Tone E. Grundvig, Sandefjord, 30.01.2014:
Hei Lars Ole! Har nettopp lest om deg i dagens FB i forbindelse med at du er kommet med i Cappelen Damms lærebok i norsk for yrkesfag. Kan opplyse at det er jeg som har sørget for å få deg med i boken. Jeg er opprinnelig fra Fredrikstad, og er en stor beundrer av kunsten din. Håper og tror at den vil slå an hos et ungdommelig publikum også utenfor Østfolds grenser:-) Vennlig hilsen Tone E. Grundvig, lærebokforfatter og norsklektor ved Sandefjord videregående skole (tonegru@vfk.no)

Ragnar Edvinsen Nygård 75 1684 Vesterøy, 26.01.2014:
Vet du hva navnet Skjelsbu og Skjelsbusundet kommer av. Skjelsbu ligger nordøst på Vesterøy og Skjelsbusundet går mellom Vesterøy og Spjærøy. Det hadde vært fin om du kan svare meg på det på e-post ragn-edv@online.no Vennlig hilsen Ragnar Edvinsen

Eva Denison, Nesodden, 24.04.2013:
Hei Lars Ole, Jeg fikk din God Fisk-bok som gave igår og jeg må bare få takke deg for at du har laget denne morsomme boka og si at din språklige og billedlige kreativitet er av det sjeldnere slaget. Takk!

Simen Eid Nielsen, Nydalen SK, 23.03.2013:
Er det mulig for en O-løper å få tak i de sagnomsuste albumene til Kram snø?

Bjørn A. Paulsen, Moss., 25.02.2013:
Var bare innom midt mellom korrekturlesning av siste kartoppdrag og beskjæring av frukttrærne i hagen i et fantastisk vårvær, bare for å si HEI og se på din kreativitet som jeg synes er ganske utrolig, men det vet du antagelig.

Stefan Tryge Soos, 16.02.2013:
Hællæ, Vil på vegne av oss i Lions Club Borge få takke så mye for et herligt, hummørfyldt og sjarmerende foredrag unde vår Torskeaften ved Trollklubben Barnehage avd. Rolvsøy mandag 11.02.13. Med de beste Lionshilsner fra Stefn Trygve Soos Klubbmester LC Borge.

Knut Haga, 17.11.2012:
hei. Leste idag om Bergby-mannen og Helge Kolstads forslag om å sett han på toppen av Solbergtårnet. Hvor står forslaget idag. Dette forslaget burde absolutt realiseres. Minst 2x Bergbymann skjert ut i "rust"-plater i 5-10 meters høyde !!!!

Magne Svandal, 23.09.2012:
Fin utstilling. Kommer igjen neste gang.

Marie Edholm Andresen, 03.09.2012:
Hei Lars Ole! Tusen takk for invitasjon til utstillingen din, veldig hyggelig å bli invitert, men dessverre passer det ikke for oss å komme den dagen. Håper likevel å få sett mer av snurrealismen om jeg kommer hjem før utstillingen tas ned... Var forresten på utstillingsåpning i Galleri Sand nå på lørdag. Justin Chirico, venn og elev av Vebjørn, og nå også forlovet med min beste venninne Line :) Stas :) Sees plutselig! :)

Merete Haug, 14.07.2012:
Hei igjen Lars Ole! Jeg er såpass gammel at jeg roter litt på nettet du kjenner kanskje flere som heter Merete. Altså, kolleger tidlig 2000-tall.

Knut Haga, Skarnes, 03.07.2012:
Hei Ser fram til utstillingsåpningen din 7/9. Det blir sikkert en fin utstilling. Du skriver bl. annet i invitasjonen din at det blir "44 bilder og mange av dem i store formater...." kan du si mer eksakt hvor store de er !!?! Ellers fortsetter sommerutstilling på Kåre Tveter Galleri Lyshuset på Skarnes ut juli, åpent lør./søn. 12-16. Silkeveven har åpent hver dag.

Jens Smith-Sivertsen,> jens.smith.sivertsen@fredfiber.net<, 22.04.2012:
Koser meg over ditt biologiske mangfold. Hvis du ikke allerede har laget det, kunne det vært artig å se din tolkning av HELVEDESILD.

Lasse Modahl, 15.02.2012:
Hei hei. Flotte verk du produserer, en sann kunster:) Men tror du det kan ha forekommet gudedyrkelse på onsøy (odins øy) i odinssalr eller på torsøy i torshof som er avmerket på eldre kart?

Cathrine Løchsen, 06.01.2012:
Hei, Lars Ole. Det er flott å se hvordan så mye kreativitet kommer til uttrykk i form av disse flotte, rare, underfundige og fargerike figurene dine med tilhørende ordspill. Jeg blir glad hver gang jeg ser dem! Lykke til videre. Mvh. Cathrine

Frode Hauge, 05.11.2011:
Takk for flotte bilder og morsomme tekster! Kan ikke skjønne annet enn at bildene hadde egnet seg veldig godt på kopper (krus) og kar. Hadde jo vært glimrende julegaver!

Synnøve Kronlund kronlund@online.no, 09.10.2011:
Sitter med en supert kart som jeg har lånt av naboen. Engelsviken-Manstad Kulturhistorisk turkart. Ser at du har utarb. dette i samarb. med flere. Er dette kartet å få kjøpt et eller annet sted? Hilsen Synnøve

Jan Østreng, 13.05.2011:
Hei. Har søkt info om slekta i "Gårder og slekter i Borge og Torsnes". Ser på side 233 i bind 5 om Stubbane på Nes Herregård bilde av mine oldeforeldre: Anne Margrete Andreasdatter og Hans Jensen Stubbane. er det mulig å få kjøpt en kopi av dette bildet? Eventuelt få de oversendt på e-post? Takknemlig for svar. e-postadresse: jostren@broadpark.no

Erika Nesteng, 09.05.2011:
Litt på sida, men.. Takk for god kronikk om "brua med u" i Fredrikstad Blad i dag!

Kari Weel, 30.11.2010:
Hei Lars Ole, Var på Solli Bruk og så utstillingen din.....vi var 2 venninner som fikk " latterkrampe"i ditt lille fiskehjørne/fiskebutikk - hærlig!!!!!, trenger å strekke på smilebåndet/gjellene i disse kalde, mørke vinterdager!

Gard Antonsen, 02.11.2010:
Hei Lars-Ole, Herlige, flotte og underlige bilder som får vår egen hjerne inn på en snurr! Det går en kreativ impuls som driver oss til å fantasere frem andre underliggende temaer i bildene dine. Gleder meg til lansering av boken på lørdag. Mvh, Gard

Bernt Roald Nilsen, 31.10.2010:
Hei Lars Ole, vi satt og snakket sammen sent på kvelden på Gong Gong sammen med Jens. Og jeg fikk kortet ditt, det lå på gulvet da jeg skulle ta på meg buksa dagen etter. Noe sa meg at det skulle tilbake i lomma mi, og det er jeg glad for nå som jeg har sett litt på snurrealismen din. Flott, følsomt, underfundig, og det viktigste av alt: å bla i bildene dine er god mental terapi. Og du balanserer som en ekte linedanser med tekster opp mot bilder. Det er en kunst som ikke er mange forunt, men du fikser det. Takk for at jeg fikk kortet ditt, det er fint å treffe nye, lekne mennesker, blir aldri lei av det. Bernt

Ole Henry Bøe, 14.10.2010:
Hei! Du lager virkelig gode bilder med et godt budskap, man blir i godt humør rett å slett. Håper at dere alle tre hadde en fin tur til Oslo på tirsdag. Hils hjem... Mvh medpassasjer

Margrete Vaskinn, 26.08.2010:
Gratulerer med rasteplass-/tårnåpning!

Knut Haga, Skarnes, 05.07.2010:
Gratulerer meg utstillingen i Atelier Skåra. Skulle vært på åpningen, men regner med å se utstillingen med det første !

Claus Albro Hagen, Oslo, 04.05.2010:
Hei, spennende nettside du har! Pratet noen ord med deg i kafeen på Soli Brug før jul. Har tillatt meg å anbefale deg til noen gallerier jeg kjenner, håper får tid til å lage mer snurrealistisk kunst til glede for folk over hele landet!

Julie Vega, 19.03.2010:
Hei :) Så fantastisk herlig strek du har, og den lune fine humoren* Jeg har et lite galleri, sjekk ut da vel om du får tid* Hadde vært hyggelig å ha noe av deg i sommerutstillingen, passer mega med tema og livsglede! Hurra fra Julie Vega - www.gallerifryd.no

Solveig Lid Ball, 08.03.2010:
Hei LO! Hærlig! Digger samspillet mellom tekstene og tegningene - intelligent, morsomt og vakkert. Takk! Nå legger jeg deg til på fjøsbok-siden min, så flere kan få smile!

Ella Bjerketvedt, 06.12.2009:
Jeg er bare så mektig imponert. Du er utrolig flink. Det er så mye glede i dette. Lykke til !

hege, 28.10.2009:
Hei. Kjøpte boka di i går, herlig bok. Har flira høyt og smila i det stille:) Skal prøve å få tatt en tur innom utstillinga også, ønsker meg kunsten din på veggen min;)

alexc557, 21.09.2009:
Very nice site!

Elisabeth Imrik, 06.09.2009:
Hallo Lars Ole:) Nå har jeg blitt i kjempe humør av å bla meg gjennom dine arbeider. Du er fanstastisk flink og både store og små her hjemme er enige om det. Vi gleder oss til din utstilling og boka ser også flott ut! Veldig hyggelig at du alltid titter innom utstillingene. Det betyr mye for meg:)

Geir Joensen, 30.08.2009:
Det var gøy å se bildene dine. Imponerende. Lykke til videre.

abel, 14.08.2009:
jeg håper det går bra med flisene!!

Owirhwyy, 10.07.2009:
good material thanks

Kari Kvil, 26.05.2009:
Hallo Lars Ole Klavestad. Takk for alle de flotte tegningene, og tekstene i Biologisk mangfold. Hvis du ante hvor mye glade du skaper blant biologistudentene ved NTNU i Trondheim. Jeg har et banebarn som sturderer der, og hver lørdag, klipper jeg ut fra Fredrikstad blad, og sender dem til henne, til stor glede både for henne og medstudentene. Nå ønsker jeg meg en nattugle, for jeg på e-postene fra barnebarnet at hun nok er oppe utover natten. Dersom jeg kan få kjøpt tegningen, hvis du lager en, er jeg mer enn villig til å betale for det.

Wjzneuvo, 22.05.2009:
Very funny pictures

Qtdopfnw, 11.05.2009:
Good crew it's cool :)

Lillian Moe, 26.03.2009, 26.03.2009:
Hei! Jeg blir så glad av tegningene dine, og er veldig imponert over at du får til så mange varianter av f.eks. artige griser! Håper du kan lage mange flere morsomheter. Mvh. Lillian

Emma, 20.02.2009:
finfine og morsomme bilder! jeg blir glad av å se på dem. "alle ting er tre" er fantastisk.

Tor Bjørvik, 02.02.2009:
Dette var virkelig spennende å se, Lars Ole. Du er jo en mye mer allsidig og spennende person en jeg trodde! Du må jo også ha en kjempekapasitet for å kunne produsere så mye, på så mange felt. Jeg er også imponert over forlaget dere driver. Borge og Torsnes er et mønsterbokverk, som nok mange kunne ønske å gjøre maken til. Lykke til videre med din mangfoldige virksomhet! Humoren er også verdt å ta med seg!

Olav Skille (pappan til Linnda), 31.01.2009:
Snurrig. Snertne sneller venter på å bli portrettert av deg Jeg har hittil vært Steinberg-fan. Nå er du klanert! (Inkludert i klanen)

Linnda Bull, 31.01.2009:
Har du tegnet kjellerlemen enda? Flatmark? Smørgås? Sørgerand? Korallrev? Babybjörn? Jeg er fan. Fra og med i dag, gjennom Pondus og hit. Mine elever i kunst og håndverk skal jammen kjenne ditt navn. Dermed flere fans, garantert. God helg!

Anne Halvorsen, Sarpsborg, 29.10.2008:
Hei. Får meg mangt et lite smil, og godfølelse av å kikke på nett- galleiret ditt, nå et par år etter at jeg "oppdaget" deg i Galleri Stallen i Gamlebyen. Storkoser meg med "Biologisk mangfold" på baksiden av søndags FB `ene også. Godt slike kreative hoder finnes! Takk igjen!

AK Borge-Skar, 28.10.2008:
Jeg er interessert i å kjøpe bilder av din søster - hvor finner jeg henne?

Bente Hammer, 07.04.2008:
Lurer på hvor jeg kan se bildene dine for kjøp, med priser osv. i Fredrikstad.

sweeta-ip, 26.03.2008:
Sorry, but what is kimerikas? Jane.

Gro og Bent Larsen, 28.02.2008:
Flott galleri med utrolig mange fine bilder / malerier

Inger L. Fløgum, 15.10.2007:
Hei Lars Ole Takk for innbydelsen til utstillingen din. Beklageligvis hadde jeg ikke anledning til å komme. Skulle gjerne vært der. Har settgjennom nettgalleriet og jeg er svært fasinert av teknikken og bildene dine. Kreativiteten og humoren er strålende. (akkurat som da vi lekte arkologer og "oppdaget" skålgroper"). Kjempefin nettside. Hilsen fra Toten

Gerhard Milstreu, Tanums HällristningsMuseum, 06.10.2007:
Spændende billeder - fortid mødes med nutid - en eviggyldig dialog mellem mig og de andre. Hvem de så er, hvem jeg så er. Så er jeg - i mine billeder. Også.

Humblakjarrum, 11.08.2007:
Her var det mange fine bilder. Morsomt!

Vilyamsv, 03.08.2007:
Hello! great idea of color of this siyte!

Papayei, 30.06.2007:
Thank you.

LOK, 19.06.2007:
Boka/heftet du spør om heter Onsøys flora. Den er skrevet av Øyvind Johansen i 1981 og inngår i rapportserien Østfold-Natur. Neppe i salg, men kan lånes på biblioteket.

Tormod Gaustad, 18.06.2007:
Hei og takk for den flotte kyststituren i Engelsviken. Hva heter boka om blomsene i Onsøy, og hvem har skrevet den? Hvet du om den fortsatt er i salg?

Hanne-Mette Løkken, 26.04.2007:
Hei Lars Ole. Vi var to damer som var i Fotorama når du kom med noe arbeid. Vi var på tur etter konfirmasjonsgave., Vi trålet den ene butikken etter den andre. Men ingen kunne måle seg med humoren du hadde gitt et uttrykk. Det var nettopp det vi var ute etter.

Leif Nyland, 23.04.2007:
Hei igjen Lars Ole! Fint stykke i demo-avisa! Bra jobba! Gleder meg til å se utstillinga! Hjelper du andre kunstnere frem fra glemselen også? Hilsen Leif

alex, 12.04.2007:
hi nice site.

robert, 18.03.2007:
hi all. nice blog. its very ineresting article.

S K-j 2, 15.03.2007:
Hei du smilende Lars Ole! Spennende å møte deg og høre foredraget ditt og se dine kreative prosjekter på nettet. Nå har jeg bladd meg gjennom galleriet og funnet Lett som en plett og Fargespill.Fantasifulle snurrende kvinner i musikkens verden.Dette er jo meg! Ingen musikk uten bevegelse og vice versa...Musisk hilsen

Smilende Kråkerøy-jente, 15.03.2007:
Fritekstsøk i desember... Farger og former som gjør meg glad og lett Figurer som snurrer fantasifullt fra fornminner Fabelaktig foredrag om kart og Kul - Tur 14.mars Fortsett! Gleder meg til august...

Petro, 05.03.2007:
Hi! Good site. Thanks!

andrea, 20.02.2007:

gabor og vennene hans, 12.02.2007:
hei, det snør igjen, og jeg ønsker meg en snurrete snøengel som svever gjennom en ukjent galakse. ha en fin dag.

, 25.01.2007:
Good Site .Nice work.

GUNNAR STROMNESS-ANDRESEN stromness@tele2.no, 24.01.2007:
Hei, jeg er speiderleder i 4. Fredrikstad speidergruppe som har Pernes som speiderhytte. Har du noen fakta, historie eller lignende om denne???

Tom Hagen (Borge og Torsnes Historielag), 23.01.2007:
Her var det mye bra, Lars Ole! Lykke til videre!

, 18.01.2007:
What beautiful treasures all these tiny paintings are!

, 18.01.2007:
Hi, I love the colors in your website.

Knut-Andrè Haugen, 24.12.2006:
Hei Lars Ole. Nå har jeg også fått vært inne og sett på bildene dine - og ble selvfølgelig imponert. Jeg har kjent deg i mange år nå og slutter ikke å forundre meg over hvordan du får tid til alt. God Jul til deg.

levitra, 23.12.2006:
Casa bunqo inqubitum lorem!

, 29.11.2006:
Hei! Mitt navn er Kari Spæren Sand. Jeg er leder i Risikoret og vi har kjøpt et bilde av deg "Lett som en plett" som var spesialtbestilt til vår dirigent. På lørdag feiret vi henne med en konsert etter 10 år som dirigent. Bildet ble en stor suksess! Det har allerede fått hedersplassen hjemme i stua hennes. Sender over et bilde slik at du ser hvor fornøyd hun ble. Til sist vil jeg takke for at du tok i mot bestillingen.. Med vennlig hilsen Kari Spæren Sand

Emigrert Varting, 23.11.2006:
Synes du skal sette opp en av dine Kram snø CD'er eller en akvarell i Borgemesterskapet i O. Da kan kanskje Kristian hente hjem et av dine produkter til heimen på en enkel? og billig måte!

Leif Nyland, Husmaleren, 08.11.2006:
Hei Lars Ole, på tide med en valium? Jeg har aldri sett noen mer aktive enn deg for tiden. Skjønner godt du liker Kim Hiortøy. Hjemmesiden og presentasjonen din er kjempefin og oversiktlig! Ser du skal være med på Lions i S.Borg. Ønsker deg lykke til med utstillingen din, og anbefaler den på det varmeste til alle som er innom siden din! ( Du har jo også blitt husmaler). Hilsen leif

, 08.11.2006:

Henrik R, 03.10.2006:
Hei Larso! Nå har jeg lagt inn et lite spamfilter i gjesteboka, så blir det forhåpentligvis bedre... Gøy at du fortsatt holder siden oppdatert, forresten!

Grand old Gabor jr., 14.09.2006:
hvor blei det av gutta som lurte på hvor det hadde blitt av alle gutta?

SØLVE, 30.04.2006:
hei igjen! : )

Sølve Hei på deg, 30.04.2006:
hei det er Sølve var på siden din morsome bilder. Sindre har vært på tiomila er på vei hjem. hilsen Sølve å margrete.

Wanda Minge, Sarpsborg, 30.04.2006:
Hællæ Lars Ole. Du har da alltid vært litt ekstra gal... Og veldig flink til å tegne og skrive. Jeg sliter fortsatt med nederlaget fra 1. klasse da vi skulle lære å skrive 2-tall. Mine ble aldri så fine som dine.... Husk på at du og Espen har ansvar for å arrangere neste klassefest. Det begynner vel å nærme seg nå? Stå på Lars Ole! Du er kjempe flink. Stor klem fra Wanda.

Andriu, 18.03.2006:

Rune Toverüd, 10.12.2005:
Hei! Sitter her på Hedmarken og nyter hjmmesiden din. Det er mye selskap i fine bilder. Selv søker jeg trøst i poesien. Jeg blir slått av avgrunnen i dine bilder. Håper jeg snart slår igjennom som poet.

Odd Brendbekken, 21.10.2005:
Hei Lars Ole`. Søkte på "fornminner Østfold"-ramlet da inn på din side. Gøy.

Siv H Hansen, 29.09.2005:
Så godt som hver gang jeg går hjem fra jobb rusler jeg forbi rammebutikken i gågata, og jeg både gleder meg og opplever et stikk av vemod hver gang dine nyeste bilder står i vinduet... glede fordi fantasien og oppfinnsomheten forbløffer meg og kiler hjernen min, vemod fordi jeg regner med at jeg aldri vil få se det forrige favorittbildet mitt igjen... Rabalderet ble stort da jeg ramlet over denne siden :) FABELAKTIG!!! Tusen takk :) Siv

Morten & Margrete, Sindre & Sølve, 18.09.2005:
Flott utstilling Lars Ole. Og en behagelig hjemmeside - med mye godt stoff - man trenger bare litt tid å bla i alt stoffet!

Rune, Kjersti & Magne, 14.09.2005:
Flott hjemmeside Lars Ole! Vi tenkte vi skulle stikke innom på utstilling til helga. På tide å innvie Magne i kunstverdenen.

Bernt B, 06.09.2005:
Det her var herlig! Halve dagen på jobb fløy av gårde... Gleder meg når du får noen fantasifulle streker av en onrop-blå stasjonsvogn farende gjennom skogen...

Jon Pedersen, Trøsken :) , 03.09.2005:
Hei :) ikke viste jeg at bildene var så bra!!! Fulgte llink fra www.opn.no Jeg kommer garantert innom i gamlebyen en dag!

rh, 01.09.2005:
Hei, kjempefine bilder. Likte 'Du verden' og Dyp hemmelighet 1' veldig godt, men fant ikke noe sted å henvende meg for å høre om de var til salgs

Anne, 03.08.2005:
Heisan LarsOle. Siden din lyser opp i en litt grå og kjedelig sommerjobbdag. Fin side!

Morten Hunn, 19.07.2005:
Hei Lars Ole. Var innom å så på bildene dine idag. Delkat WEB-side - med flott innhold!

Anders H., 20.06.2005:
Sier som Mamma. Dette var morsomt. PS. Fortsett.

werpen, 08.04.2005:
Mye rart oppe i huet ditt, Lars Ole!

Bent Gabor, 06.03.2005:
Beveger meg i sakte film en gul armada av potteplanter drypper fra himmelens hőye hotell

Fem fine fyrer paa tur i Budapest, 06.03.2005:
Melding fra Budapest: Den mentale taaken ligger over byen som et postkommunistisk teppe. Kulturens hőyborg vil noen si at dette er. Vi főler oss derimot forfulgt av fete museumsvakter, tvilsomme koner og gamle badevakter som mistenksomt vokter hvert skritt vi tar. Men vi svleger unna Unicum etter best evne for aa dőyve paranoiaens sterke kraft og lar vaar angst komme til uttrykk i ekspressive dikt og fantasier. Lenge leve kunsten. Lenge leve det frie Ungarn!

De ander Lars Ole, 02.03.2005:
watn schietkroms hey!

Sofie, snart Berg!!, 24.02.2005:
Hallo! Nå har jeg tittet masse på bildene her i galleriet, og tror du jeg klarer å bestemme meg for hvem jeg liker best da... Alle er jo så flotte! tror likevel, siden det er min morgengave til min nybakte mann :-) at det må bli noe lignende "slå ring" eller "danseskritt". Jeg skal ringe snart igjen så kan vi snakke mer om det?

Siri, 20.02.2005:
Har sett bildene dine i den koselige ramme-kunst butikken i gågata, og syntes de er helt fantastiske:) Ble i veldig godt humør da jeg fant hjemmesiden med det fine galleriet. Som du skjønner er jeg veldig intressert i bildene dine, og det jeg lurer på er hvor og hvordan jeg kan få tak i bildene dine? Foruten butikken i gågata da selvfølgelig...

Sindre Og Sølve, 30.01.2005:
Flott side LOK - vi sitter å ser på den hos farfar!

Gullis, 14.12.2004:
Her var det imponerende mange fine kreasjoner, som får humøret til å stige på grå dager.

christian andresen, 27.11.2004:
Dritdårlig web-side erru full eller hva driver du med????? Er litt full her sjæl, men det går nokk åver!!!! , den!!!!!!tttttevtg6ihbgvttt!!Men sånn erre nåru gir

Hilsen fra Aksjeklubben BoomBoom: Drekka Mer!!!, 27.11.2004:

Cecilia A. Nyland, 22.11.2004:
Kjempe flott webside. Dine fargerike, morsomme bilder kommer til sin rett på websiden. Det fungerer raskt og bra for titterne også. Artig å lese det du har skrevet. Du har gjort så mye forskjellige!

Johs, 07.11.2004:
Kule greier det her! Ser en klar formutvikling i bildene. Kom innom neste gang du er i oslo!

Thor Moen og Ellen Klavestad Moen , 04.11.2004:
Ellevilt Lars Ole! Thor og jeg er imponert. Stå på!

Musikerkusina i Bø: Grete, 03.11.2004:
Så gøy, da, fetter! Sveinung, 5 1/2 hadde også sansen, og håper du har en morsom dag! Lykke til med alle dine prosjekter!

Åsa, 01.11.2004:
Dette går FB`s nye drakt en høy gang. Takk for flott tur på Årum. Gleder meg til å høre § se "Kunst i naturen" på temakvelden i Kjølstad kirke neste onsdag!

Onkel Øivind, 31.10.2004:
Hei, Lars Ole! Jeg er overveldet av dine presta- & presentasjoner. Flere motiver er gjenkjent, bl.a. "Flaks nå igjen!", som pryder en av mine vegger!

Jan Olav S, 29.10.2004:
Flott Lars Ole. Virkelig morsomt å se deg og dine verker på nett. Stå på ! det er mange av oss som spent venter på hva som blir det neste.

Tor Vegard, 29.10.2004:
Hey Dette var saker... Mye fint og morsomt å se i galleriene dine, ingen tvil om at smilebåndet trimmes. Lenge lever "LarsOs Gale Verden"

Anette Roll, 29.10.2004:
Kjempe fin side! Du kan være stolt av dine kunstverk. Glad vi har et hengende på veggen hjemme. Tror vi må skaffe oss flere... Ha en fortsatt fin høst. Hils Anne Sofie.

Bent Olav, 29.10.2004:
Flott side og veldig fine blider. Men, du må huske å ta en tur innom treningene i vinter også.

Bonden :), 29.10.2004:
Hei ! Lars Ole, Du gjør som vanlig, imponerer stort igjen...! Jeg gjør som Trond, bestiller et bilde sporenstreks. Stå på !. Når kommer du på gårdsbesøk... ? Jeg har noen inspirerte kyr her som venter på å stå modell.

Wirkola, 29.10.2004:
Veldig bra side LarsO! Du gjør en gammel H35'er stolt og ærbødig. Smilemusklene trimmes fra bilde til bilde :-)) KEEP UP THE GOOD WORK!

Kusine Kari, 29.10.2004:
Den som slekter på noe godt...du er en morsom (og flink) fetter å ha - hold det gående!

Nils Henrik, 29.10.2004:
Ille bra! Nok en gang max levert fra Klavestad! Regner med at du etter hvert legger ut budlister på nettet også! Gratulerer

Jorun, 29.10.2004:
Hei Lars Ole! hjemmesiden din er bare skikkelig fin! Du har lagd utrolig mange fine og glade bilder! Gratulerer. Ser også at fargene på siden din går i LOK-merkevarefarger, rødt og grønt :o)

, 29.10.2004:

Trond, 26.10.2004:
Meget bra! Jeg legger sporenstreks inn en bestilling på et bilde - "en ekte Klavestad" - nå i dag før prisene raser til værs.

Øivin, 25.10.2004:
Ett av de beste gallerier jeg har sett!

Ine, 25.10.2004:
Bare en ting å si: IMPONERENDE! Når blir neste utstilling?

fremdeles H35, 25.10.2004:
Jeg tror forresten H35 allerede har opptil flere LO både i gangen, på kjøkkenet og oppe i trappa. Flott ! Vi blir bare stoltere og stoltere.

R (H35), 25.10.2004:
Hei og hopp, detta var jo mildt sagt imponerende. H35 har tydeligvis blant mange andre helter opp igjennom tidene også huset en ekte kunstner. Vi kan trenge en ekte LOK på veggen, det vil være en stolthet, du får stå for valget av komposisjon, helst før prisene stiger i været, så skal dagens H35 sørge for å få verket opp i stua.

Kristoffer, 25.10.2004:
Veldig bra side.

Øystein og Henriette, 22.10.2004:
Gratulerer med ny side! mange fine bilder =)

Tom R.L., 21.10.2004:
Grattis, LOK!! Imponerende presentasjon. Og takk for sist, forresten.....

Kjell A, 20.10.2004:
Detta var saker ja.. veldig bra...

Studiekompis...jan inge, 20.10.2004:
Gratulerer med flott hjemmeside Larso.. har sansen for uttrykket ditt.... lykke til med utstilling

Fyllesvina, 20.10.2004:
Dette var jo svinaktig bra!!!!!

Fisken, 19.10.2004:
Et mesterverk. Nå tar det vel helt av? Mange fine fisker...

Mamma, 18.10.2004:
Dette var morsomt! Gratulerer!


<< Tilbake | Skriv ut side