GALLERI KLAVESTAD ÅPNER 17. AUGUST

Endelig er det klart for et permanent snurrealistisk galleri.

Fredag 17. august kl 19 åpner billedkunstner, forfatter og landskapsarkitekt Lars Ole Klavestad sitt eget kunstgalleri i Gamlebyen i Fredrikstad. Galleriet ligger i sidefløyen til en staselig bygård fra 1830, med inngang fra den lille parken vis-a-vis Tamburen, Teglhuset og PLUS-skolen.

I denne gården hadde den anerkjente kunstneren Herman Hebler sitt bosted og verksted, her hadde Balaklava sommerutstillinger med noen av nasjonalromantikkens største kunstnernavn og her hadde Sverre Johnsen sin første bokhandel. Med andre ord er det lokaler med lange kunstneriske røtter.

Etter mange år med sterkt forfall omskapes stedet til et vakkert kunstgalleri. Nå inntar Klavestads underfundige og fornøyelige «snurrealisme» rommene på permanent basis.

Galleri KLAVESTAD åpnes med en større salgsutstilling med over 50 helt nye bilder. Åpningen av galleriet markerer et nytt steg på den kunstneriske veien og blir samtidig et nytt kulturelt tilskudd til Gamlebyen. Det er bare å glede seg!

Galleri KLAVESTAD vil ha nye og skiftende salgsutstillinger, som vil være åpne 3-4 uker ad gangen. Med galleriet som utgangspunkt vil det også bli lagt til rette for formidling av kulturhistorie, arkitektur og kunst, blant annet med tematiske vandringer i Gamlebyens omegn.

Spre det glade budskap. Galleriets facebookside med oppdatert informasjon finner du her.


<< Tilbake | Skriv ut side